El Manifest de Sineu exigeix ​​al CCA la convocatòria urgent d’assemblees per debatre les propostes entorn del projecte de Llei de lloguer turístic

on

Militants de Podem integrats en el col·lectiu Manifest de Sineu, El Podem que Volem, sol·liciten al Consell Ciutadà Autonòmic (CCA) de Podem Illes Balears, la convocatòria urgent d’una o diverses assemblees perquè militants, inscrits i inscrites, puguin conèixer i debatre les propostes presentades pel partit en el marc del tràmit parlamentari del Projecte de llei de modificació de la Llei 8/2012, del Turisme de les Illes Balears, relativa a la comercialització d’estades turístiques en habitatges.

Des del Manifest de Sineu es considera inadmissible que el CCA declini exercir una de les seves competències bàsiques com és la d’impulsar la línia política de Podem (pel que sembla delegant en exclusiva sobre el grup parlamentari) i eviti el debat d’aquesta norma, la qual ha generat una gran expectativa davant l’emergència habitacional que pateix Balears, conseqüència de l’increment del lloguer de vacances.

Aquest col·lectiu espera que una o diverses assemblees serveixin perquè els parlamentaris de Podem escoltin les propostes i anàlisi dels inscrits, i puguin incorporar-les als debats institucionals.

Lamentem una vegada més que el CCA i els parlamentaris de Podem no hagin comptat amb les bases per debatre aquest i altres assumptes de calat polític i exposar les propostes que han estat presentant.

Precisament són aquests dirigents els que prometen avançar en participació i transparència davant la proximitat d’una assemblea ciutadana, dinàmiques que fins ara han estat incapaços de garantir.

El Manifiesto de Sineu exige al CCA la convocatoria urgente de una o varias asambleas para conocer y debatir las propuestas de Podem en torno al proyecto de Ley de alquiler turístico

Militantes de Podem integrados en el colectivo Manifiesto de Sineu, El Podem que Volem, solicitan al Consejo Ciudadano Autonómico (CCA) de Podem Illes Balears, la convocatoria urgente de una o varias Asamblea para que militantes, inscritos e inscritas, puedan conocer y debatir las propuestas presentadas por el partido en el marco del trámite parlamentario del Proyecto de Ley de modificación de la Ley 8/2012, del Turismo de las Illes Balears, relativa a la comercialización de estancias turísticas en viviendas.

Desde el Manifiesto de Sineu se considera inadmisible que el CCA decline ejercer una de sus competencias básicas como es la de impulsar la línea política de Podem (al parecer delegando en exclusiva sobre el grupo Parlamentario) y evite el debate de esta norma, la cual ha generado una gran expectativa ante la emergencia habitacional que padece Balears, consecuencia del incremento del alquiler vacacional.

Este colectivo espera que una o varias Asambleas sirvan para que los parlamentarios de Podem escuchen las propuestas y análisis de los inscritos, para que puedan incorporarlas a sus debates institucionales.

Lamentamos además que el CCA y los parlamentarios de Podem no hayan contado con las bases para debatir éste y otros asuntos de calado político y exponer las propuestas que han estado presentando.

Precisamente son estos dirigentes quienes prometen avanzar en participación y transparencia ante la proximidad de una asamblea ciudadana, dinámicas que hasta ahora han sido incapaces de garantizar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s