El Manifest de Sineu reprova la proposta d’Alberto Jarabo d’entrar al Govern dels Illes Balears

on

El col·lectiu de militants d’Podem Illes Balears integrat al Manifest de Sineu reprova la nova proposta de l’encara secretari general Alberto Jarabo, d’entrar a formar part de l’executiu balear. Considerem que una vegada més Jarabo recorre a la improvisació i en el pitjor moment possible, ja que el partit està bolcat en un procés intern que es tancarà properament amb una assemblea ciutadana i la renovació de càrrecs interns.

Considera El Manifest de Sineu que a hores d’ara no convé obrir un debat addicional que requereix un ampli debat intern i que la situació de Jarabo com a secretari general és feble per fer una proposta de tal calat, ja que ni tan sols aspirarà a la reelecció del càrrec. Es podria dir que es tracta d’un secretari general en funcions i, per tant, no s’entén la insistència de plantejar aquesta possibilitat en l’equador de la legislatura i tenint tants fronts oberts a nivell intern.

Les possibilitats d’acords amb partits com el PSOE a nivell nacional tampoc poden servir com a excusa ja que no són extrapolables a la nostra comunitat autònoma, on forces polítiques progressistes sí que governen amb el suport parlamentari de Podem Illes Balears.

Finalment, el col·lectiu considera que els objectius i recursos del partit han d’estar concentrats en enfortir la seva posició política de cara a les eleccions autonòmiques i municipals de 2019, a construir veritables llaços d’unitat i fraternitat entre els nostres companys i companyes, així com en afermar la activitat parlamentària i el seu paper d’actor fiscalitzador de l’activitat executiva del Govern dels Illes Balears.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s