Les propostes de les bases superen de forma contundent a l’oficialista en Atarse los cordones

Les bases de Podem a les Illes Balears han donat una contundent demostració d’unitat i de reconeixement al treball ben realitzat de companys i companyes durant el procés de votacions per elegir les millors propostes de Atarse los cordones, enfront de la proposta oficialista, que en aquesta oportunitat no ha comptat amb suficients suports, quedant relegada a l’últim lloc i només és primera en un dels nou blocs als quals calia votar i on només comptava amb una proposada competidora.

Des de la iniciativa El Podem que Volem ens sentim orgullosos i orgulloses d’haver iniciat processos de debat que, gairebé quatre mesos després, estan sent reflectits per les bases de Podem a les Illes en els documents presentats en Vistalegre 2, ja que moltes d’aquestes persones han estat assistint a les assemblees convocades per a la redacció del Manifest de Sineu i posteriors. Avancem també que El Podem que Volem estarà present amb els seus propis documents en Vistalegre 2.

El document oficialista estava signat pels integrants del Consell Ciutadà Insular Aurora Ribot Lacosta, Jesús Jurado Seguí, Lucas Palles Martín, Maria Esperança Sans Regis i Pep Malagrava Rigo. Aquesta proposta no va superar a cap altra presentada per les integrants de les bases més que en un sol bloc, quedant última o, en el millor dels casos, empatada.

Va resultar el document més votat de Atarse los cordones el titulat Sóller-Menorca des dels Cercles. La segona iniciativa millor valorada pels votants ha estat la titulada Unidos podemos conseguir un país mejor. Ambdues han participat persones que ens han acompanyat als debats de la nostra iniciativa i han recollit la majoria de les propostes treballades en el Manifest de Sineu.

El Podem que volem dóna la més sincera enhorabona a les bases per dur a terme aquest tipus de debats en els cercles i per donar el suport a les propostes col·lectives i treballades de forma oberta i participativa entre militants de Podem en les Illes Balears, a diferència de la proposta oficialista, que es va dissenyar sense comptar amb els inscrits i inscrites. Atarse los cordones  és un procés en el qual es votaven les millors propostes per als cercles, presentades per persones o grups de persones participants en cercles. Els documents presentats es van sotmetre a votació per comunitat autònoma i les tres propostes més votades per cada bloc seran presentades en l’assemblea de Vistalegre 2.

Anuncis

One Comment Add yours

  1. Adelante compis,que se demuestre quien son las bases,no disedentes sino trabajadores para el partido.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s