COMUNICAT DE PREMSA: Des del Manifest de Sineu expressen lleialtat al partit i rebutgen qualsevol vinculació a càrrecs o persones en concret

Neguem rotundament que des d’aquest col·lectiu s’intentés sabotejar l’acte del company Errejon, el qual va tenir un èxit evident, i ens alegrem d’això.

El col·lectiu d’inscrits i inscrites que han generat una sèrie de debats sobre propostes de millora organitzativa per Podem Balears, vol expressar el seu rebuig a la vinculació del “Manifest de Sineu” amb qualsevol persona en concret.  A l’única cosa que pot vincular-se aquest document és al disseny de propostes de millora del funcionament del partit.
No som part de cap conflicte intern, ni defensarem a cap part de qualsevol conflicte que s’hagi donat, que estigui donant-se, o que vagi a donar-se. Les assemblees per dissenyar el Podem que volem són públiques i obertes a qualsevol persona, sempre que es respectin els principis ètics del partit. Les decisions que es prenen i les propostes que es presenten són debatudes, millorades i s’aproven per votació i aprovació de la majoria dels assistents. El nostre únic objectiu és contribuir a la construcció d’un Podem més democràtic, participatiu i transparent.
En referència als fets reivindicatius succeïts dissabte passat en l’acte del company Íñigo Errejon, algunes persones van exhibir pancartes, i agradi més o menys respectem el dret de protesta i el dret a dissentir. Lamentem l’actitut de certs membres dels Consells Ciutadans en escridassar a les persones que portaven pancartes, i la confusió que va poder ocasionar, doncs en cap cas va haver-hi protesta alguna contra el company Errejón.

Anuncis

One Comment Add yours

  1. Diego Belmonte Garcia. ha dit:

    No paso absolutamente nada,solo unos abucheos de “fuera””fuera”por parte de los compañer@s de Podemos por interpetrar mal la democracia,con Iñigo no va nada,todo oo contrario.O,no hay derecho a protestar pacificamente???

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s