Assemblea per al tancament de la primera part del Manifest de Sineu i disseny de full de ruta

 

cartel-cierre-i-parte-el-podem-que-volemBenvolguda companya, benvolgut company:
Per seguir avançant en el disseny del Manifest de Sineu i els seus tres eixos fonamentals: Democràcia, Participació i Transparència, et convidem a participar en dues noves assemblees que tenen com a objectiu tancar una primera etapa del Manifest i dissenyar un full de ruta.
Arran de les nostres trobades presencials, online i debats en cercles, es planteja la necessitat d’avançar en noves accions que donin sentit al Manifest i no es converteixi en paper mullat. Hi ha doncs, tancar una primera etapa del nostre document, que en cap cas vol dir tancar-lo. La participació i el disseny del Manifest ha de seguir oberta, i en això hi ha consens. En les reunions que vam plantejar també debatrem i votarem el nostre full de ruta i calendaris.
La primera d’aquestes assemblees es durà a terme a Palma el dia 9 de desembre a Can Alonso, carrer Castellarnau, 4.
La segona serà el Teleclub de Sineu el 14 de desembre. Les dues assemblees es convoquen a les 18h. Esperem comptar amb la teva presència i participació.
ORDRE DEL DIA:
18.00 h. Benvinguda i introducció.
18.15 h. Debat de propostes per a tancament de document (es recomana consultar documents organitzatius d’altres comunitats autònomes per comparar o introduir nous aspectes en el nostre Manifest)
19:15 h. Full de ruta. propostes
20:15 h. Preguntes.
Querida compañera, querido compañero:

Con el fin de seguir avanzando en el diseño del Manifiesto de Sineu y sus tres ejes fundamentales: Democracia, Participación y Transparencia, te invitamos a participar en dos nuevas asambleas que tienen como objetivo cerrar una primera etapa del Manifiesto y diseñar una hoja de ruta.

A raíz de nuestros encuentros presenciales, online y debates en círculos, se plantea la necesidad de avanzar en nuevas acciones que den sentido al Manifiesto y no se convierta en papel mojado. Es necesario pues, cerrar una primera etapa de nuestro documento, que en ningún caso significa cerrarlo. La participación y el diseño del Manifiesto debe seguir abierta, y en eso hay consenso. En las reuniones que planteamos también debatiremos y votaremos nuestra hoja de ruta y calendarios.

La primera de estas asambleas se llevará a cabo en Palma el día 9 de diciembre en Can Alonso, calle Castellarnau, 4.

La segunda será en el Teleclub de Sineu el 14 de diciembre. Ambas asambleas se convocan a las 18h. Esperemos contar con tu presencia y participación.
ORDEN DEL DÍA:
18.00 h. Bienvenida e introducción.
18.15 h. Debate de propuestas para cierre de documento (se recomienda consultar documentos organizativos de otras comunidades autónomas para comparar o introducir nuevos aspectos en nuestro Manifiesto)
19.15 h. Hoja de ruta. Propuestas
20.15 h. Preguntas.

Anuncis

One Comment Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s